ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Φίλτρα

Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
 Κεραμικό φίλτρο 10''-0,3μm έως 0,5μmΙδιότητες:απομάκρυνση ιζημάτων (άμμος, λάσπη, σκουριά και αιωρούμενα σωματίδια)μείωση E.coli, Cryptosporidium και Giardiaλειτουργεί σαν πρόφιλτρο (1ο ή 2ο στάδιο σε συστήματα φίλτρανσης άνω και κάτω πάγκου)δυνατότητα επαναχρησιμοποίησηςΣυσκευές όπου μπορεί ν..
Κατασκευαστής: Doulton
 Κεραμικό φίλτρο Doulton Ultracarb CandleΙδιότητες:απομάκρυνση ιζημάτων (άμμος, λάσπη, σκουριά και αιωρούμενα σωματίδια) έως 0,5μm – 0,8μmαφαίρεση βακτηρίων, κυστών 99,99%αφαίρεση εντομοκτόνων, ζιζανιοκτόνων 85%, φαινόλων 50%αφαίρεση πολυαρωματικών υδρογονανθράκων 95%, τριαλογονομεθανίων 50%αφα..
Κατασκευαστής: Doulton
Ανταλλακτικό κεραμικό φίλτρο Doulton Ultracarb Candle SI για αφαίρεση αλάτωνΙδιότητες:διαθέτει ρητίνη ανταλλαγής ιόντων για την απομάκρυνση των αλάτωντοποθετείται σαν πρώτο στάδιο σε διπλές συσκευές Doulton για την αφαίρεση των αλάτωνΗ συσκευασία περιλαμβάνει:αρσενικό πάσο ώστε να βιδώνει στην βάση ..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Κεραμικό φίλτρο με άνθρακα Proteas candle με σπείρωμαιδιότητες:• Απομακρύνει ιζήματα (άμμος, λάσπη, σκουριά και αιωρούμενα σωματίδια) έως 0,5μm – 0,8μm• Αφαιρεί βακτήρια, κύστες 99,99%• Αφαιρεί εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα 85%, φαινόλες 50%• Αφαιρεί πολυαρωματικούς υδρογονάνθρακες 95%, τριαλογονομεθάνι..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας Proteas MD05 10″ – 0,5μmΙδιότητες: 100 % άνθρακας από κέλυφος καρύδας Ικανότητα φίλτρανσης έως 0,5μm Απομακρύνει ιζήματα (άμμος, λάσπη, σκουριά και αιωρούμενα στερεά) έως 0,5μm Αφαιρεί το χλώριο έως και 100% Αφαιρεί πτη..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Σύστημα φίλτρανσης νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Φιλτράρει το νερό σε 5 στάδια.Ιδιότητες:Αφαιρεί αιωρούμενα στερεά και ιζήματα (σκουριά, άμμο, χώμα, λάσπη).Αφαιρεί χλώριο και οργανικές ενώσεις. Βελτιώνει την οσμή και την γεύση του νερού.Η με..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
In line ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα σε μορφή σκόνηςΙδιότητες: Μειώνει την συγκέντρωση του χλωρίου και των οργανικών ενώσεωνΒελτιώνει την οσμή και την γεύση του νερούΕίναι ιδανικό φίλτρο για συστήματα αντίστροφης όσμωσης σαν 5ο στάδιο αλλά και σαν φίλτρο ψυγείουΕίσοδος/Έξοδος με κουμπωτό..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
  In line φίλτρο ενεργού άνθρακα σε συμπαγή μορφήΙδιότητες: Μειώνει την συγκέντρωση του χλωρίου και των οργανικών ενώσεων Αφαιρεί αιωρούμενα στερεά και ιζήματα (σκουριά, άμμο, χώμα, λάσπη) έως 5μm Βελτιώνει την οσμή και την γεύση του νερού Ιδανικό φίλτρο ψυγείου Είσοδος..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Το ανταλλακτικό σετ φίλτρων για την συσκευή Aquaphor Modern αποτελείται από δύο κουμπωτά φίλτρα.Ιδιότητες: -Περιέχουν ενεργό άνθρακα καρύδας τεχνολογίας Cf-block με βακτηριοστατικό ασήμι-Αφαιρούν το χλώριο 100%-Κατακρατούν αποτελεσματικά:  χλώριο, φαινόλες, μόλυβδο, πετροχημικά, βαρέα μέττ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό προφίλτρο Aquaphor K3 ενεργού φυτικού ινώδους άνθρακα CarbFiber BlockΙδιότητες- περιέχει ενεργό άνθρακα καρύδας και ιονανταλλακτική ίνα AQUALEN μαζί με βακτηριοστατικούς μικροκρυστάλλους από ασήμι.- Ικανότητα φίλτρανσης έως 5m- Αφαιρεί το χλώριο έως και 100%-Αφαιρεί τοξικές και χημικές ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό φίλτρο K2 AquaphorΙδιότητες:φίλτρο ενεργού φυτικού ινώδους άνθρακα CarbFiber Block με τεχνολογία Aqualen και βακτηριοστατικό ασήμι και διήθηση 3 micronτο CarbFiber Block με τεχνολογία Aqualen έχει εξαιρετικές ικανότητες απορρόφησης έναντι οργανικών ακαθαρσιών και τοξικών βαρέων μετάλλων..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό φίλτρο K5 AquaphorΙδιότητες:κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο με διήθηση 5 micronαφαιρεί χώμα, λάσπη, σκουριά, άμμο, πέτρες και άλλα αιωρούμενα σωματίδιατο φίλτρο είναι ενιαίο με το περίβλημά του και δεν έρχεται σε επαφή με τα χέρια του ανθρώπου, που θα κάνει την εγκατάσταση σε αντίθεση..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 57 (5 Σελ.)