ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Φίλτρα κάτω πάγκου

Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Σύστημα φίλτρανσης νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Φιλτράρει το νερό σε 5 στάδια.Ιδιότητες:Αφαιρεί αιωρούμενα στερεά και ιζήματα (σκουριά, άμμο, χώμα, λάσπη).Αφαιρεί χλώριο και οργανικές ενώσεις. Βελτιώνει την οσμή και την γεύση του νερού.Η με..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Διπλή συσκευή φίλτρου δύο μερών λευκή πλαστική 10″ – 1/2″ η οποία τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Δέχεται ανταλλακτικά μεγέθους 10″ x 2,5″.Η συσκευασία περιλαμβάνει βάση στήριξης  και κλειδί  .Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται ανταλλακτικό φίλτρο. Επιλέξτε το κατάλληλο φίλτρο..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Τριπλή  φιλτροθήκη  δύο μερών λευκή πλαστική 10″ – 1/2″ η οποία τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Δέχεται ανταλλακτικά μεγέθους 10″ x 2,5″.Η συσκευασία περιλαμβάνει βάση στήριξης , κλειδί.Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται ανταλλακτικό φίλτρο. Επιλέξτε το κατάλληλο φίλτρο της PR..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Aquaphor Crystal ECO με τρία στάδια επεξεργασίας, που τοποθετείται κάτω από τον πάγκο του νεροχύτη και έχει ανεξάρτητο βρυσάκι για το καθαρό νερό. Πολύ ισχυρό, με μικροφίλτρανση 0,1 micron.Τα νέας γενιάς φίλτρα της συσκευής τεχνολογίας CLICK AND TURN:- περιέχουν ενεργό άνθρα..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Aquaphor Crystal A  που τοποθετείται κάτω από τον πάγκο του νεροχύτη ,με τρία στάδια επεξεργασίας, και  ανεξάρτητο βρυσάκι για το καθαρό νερό. Τα κουμπωτά του ανταλλακτικά είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία  Carbfiber-block και αντικαθ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Aquaphor Crystal H, , που τοποθετείται κάτω από τον πάγκο του νεροχύτη, με τρία στάδια επεξεργασίας, και ανεξάρτητο βρυσάκι για το φιλτραρισμένο νερό . Συνιστάται για περιοχές με σκληρό νερό.ΙδιότητεςΤα νέας γενιάς φίλτρα της συσκευής τεχνολογίας CLICK AND TURN:- περιέχ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Φίλτρο νερού από ανοξείδωτο χάλυβα, προορίζεται για δεκάδες χρόνια λειτουργίας χωρίς προβλήματα.Δεν σκουριάζει, δεν φοβάται χτυπήματα.Κατάλληλο για  χρήση σε κατοικίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς, παγομηχανές σκάφη κ.λ.π.Τοποθετείται  κάτω από τον νεροχύτη και συνδέεται απε..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)