ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρίοδες Βρύσες

Ανταλλακτική σίτα για τρίοδη βρύση καμπυλωτήΑποτελεί την ανταλλακτική σίτα για την τρίοδη βρύση καμπυλωτή για κρύο/ζεστό αλλά και για το φίλτρο..
Ανταλλακτική σίτα κρύου/ζεστού για τρίοδη βρύση γωνιακή SS304..
Ανταλλακτική σίτα φίλτρου για τρίοδη βρύση γωνιακή SS304..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Ανταλλακτικό  εσωτερικό εξάρτημα για τρίοδη βρύση καμπυλωτή & γωνιακή..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Τρίοδη γωνιακή βρύση κουζίνας για κρύο / ζεστό και φιλτραρισμένο νερό.Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 304Είναι συμβατή με τα περισσότερα συστήματα επεξεργασίας νερού κάτω πάγκου και συστήματα αντίστροφης όσμωσης που κυκλοφορούν στην αγορά..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Τρίοδη καμπυλωτή βρύση κουζίνας για κρύο / ζεστό και φιλτραρισμένο νερό.Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 304Είναι συμβατή με τα περισσότερα συστήματα επεξεργασίας νερού κάτω πάγκου και συστήματα αντίστροφης όσμωσης που κυκλοφορούν στην αγορά..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Τρίοδη καμπυλωτή βρύση κουζίνας για κρύο / ζεστό και φιλτραρισμένο νερό.Είναι κατασκευασμένη από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο.Είναι συμβατή με τα περισσότερα φίλτρα νερού κάτω πάγκου και συστήματα αντίστροφης όσμωσης που κυκλοφορούν στην αγορά.Αντικαθιστά την υπάρχουσα βρύση που έχετε, σε περίπτωση που δ..
Κατασκευαστής: PROTEAS FILTER
Τρίοδη βρύση κουζίνας χαμηλή γωνιακή για κρύο / ζεστό και φιλτραρισμένο νερό.Είναι κατασκευασμένη από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο.Είναι συμβατή με τα περισσότερα φίλτρα νερού κάτω πάγκου και συστήματα αντίστροφης όσμωσης που κυκλοφορούν στην αγορά.Αντικαθιστά την υπάρχουσα βρύση που έχετε, σε περίπτωση ..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)