ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κανάτες με φίλτρο

Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό Φίλτρο B100-25 Maxfor (3 Τεμάχια) AquaphorΙδιότητες:αφαιρεί και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης.βελτιώνει την γεύση και τ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό φίλτρο Maxfor+ AquaphorΙδιότητες:αφαιρεί και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, όπως άμμο, πέτρες, λάσπη, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης.βελτιώνει την γεύσ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό Φίλτρο B100-5  AquaphorΙδιότητες:αφαιρεί και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης.βελτιώνει την γεύση και την ποιότητα το..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό Φίλτρο B100-5 (2 Τεμαχίων) AquaphorΙδιότητες:αφαιρεί και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης.βελτιώνει την γεύση και την ποιό..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό Φίλτρο B100-6 AquaphorΙδιότητες:αφαιρεί και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης.βελτιώνει την γεύση και την ποιότητα το νερού..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Κανάτα Με Φίλτρο Νερού Jasper  Aquaphor Ιδιότητες:συνολική χωρητικότητα: 2,8 λίτραέχει μοντέρνο σχεδιασμό και είναι εύκολη στη χρήση.η κανάτα έχει ένδειξη για τη διάρκεια ζωής του φίλτρου (από το 100% έως το 0%) για την υπενθύμιση αλλαγής του ανταλλακτικού (τύπου πυξίδα).λόγω της φορητότητάς ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Κανάτα Με Φίλτρο Νερού Prestige  AquaphorΙδιότητες:συνολική χωρητικότητα: 2,8 λίτραέχει μοντέρνο σχεδιασμό και είναι εύκολη στη χρήση.η κανάτα έχει ένδειξη για τη διάρκεια ζωής του φίλτρου (από το 100% έως το 0%) για την υπενθύμιση αλλαγής του ανταλλακτικού (τύπου πυξίδα).λόγω της φορητότητάς..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)