ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Aquaphor

Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτική μεμβράνη RO-50S AquaphorΙδιότητες:μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης 50GPD 190 λίτρα/ημέραισχυρή και με τεχνολογία αιχμής μεμβράνη, που μειώνει και αφαιρεί τη σκληρότητα και τις επιβλαβείς ουσίες που υπάρχουν στο νερό της βρύσης όπως. σκληρότητα (άλατα), μέταλλα και βαρέα μέταλλα (σίδηρος, μό..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Το ανταλλακτικό σετ φίλτρων για την συσκευή Aquaphor Modern αποτελείται από δύο κουμπωτά φίλτρα.Ιδιότητες: -Περιέχουν ενεργό άνθρακα καρύδας τεχνολογίας Cf-block με βακτηριοστατικό ασήμι-Αφαιρούν το χλώριο 100%-Κατακρατούν αποτελεσματικά:  χλώριο, φαινόλες, μόλυβδο, πετροχημικά, βαρέα μέττ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό Φίλτρο B100-25 Maxfor (3 Τεμάχια) AquaphorΙδιότητες:αφαιρεί και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης.βελτιώνει την γεύση και τ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό προφίλτρο Aquaphor K3 ενεργού φυτικού ινώδους άνθρακα CarbFiber BlockΙδιότητες- περιέχει ενεργό άνθρακα καρύδας και ιονανταλλακτική ίνα AQUALEN μαζί με βακτηριοστατικούς μικροκρυστάλλους από ασήμι.- Ικανότητα φίλτρανσης έως 5m- Αφαιρεί το χλώριο έως και 100%-Αφαιρεί τοξικές και χημικές ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό φίλτρο συμπαγούς ενεργού  άνθρακα τεχνολογίας Cf- block με πολυμερή ίνες και βακτηριοστατικό ασήμι.Ιδιότητες:Αφαιρεί το χλώριο, την άσχημη γεύση-οσμή, τα φυτοφάρμακα, τα βαρέα μέταλλα, τα βακτηρίδια και τους ιούς.Διαθέτει στο πάνω  μέρος  ημερολόγιο...
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό φίλτρο K2 AquaphorΙδιότητες:φίλτρο ενεργού φυτικού ινώδους άνθρακα CarbFiber Block με τεχνολογία Aqualen και βακτηριοστατικό ασήμι και διήθηση 3 micronτο CarbFiber Block με τεχνολογία Aqualen έχει εξαιρετικές ικανότητες απορρόφησης έναντι οργανικών ακαθαρσιών και τοξικών βαρέων μετάλλων..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό φίλτρο K5 AquaphorΙδιότητες:κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο με διήθηση 5 micronαφαιρεί χώμα, λάσπη, σκουριά, άμμο, πέτρες και άλλα αιωρούμενα σωματίδιατο φίλτρο είναι ενιαίο με το περίβλημά του και δεν έρχεται σε επαφή με τα χέρια του ανθρώπου, που θα κάνει την εγκατάσταση σε αντίθεση..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό φίλτρο K7 AquaphorΙδιότητες:φίλτρο ενεργού φυτικού ινώδους άνθρακα υψηλής πυκνότητας CarbFiber Block με τεχνολογία Aqualen, με βακτηριοστατικό ασήμι και διήθηση 0,8 micron.το CarbFiber Block με τεχλονογία Aqualen έχει εξαιρετικές ικανότητες απορρόφησης έναντι οργανικών ακαθαρσιών και το..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό Φίλτρο K7M AquaphorΙδιότητες:φίλτρο με τεχνολογία DWAY (υπο-κρυσταλλικό ανοργανοποιητή), για την τελική επεξεργασία του νερού εμπλουτίζοντας με τα χρήσιμα μεταλλικά στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ρυθμίζει το PH, βελτιώνοντας τη γεύση, για να έχετε στο ποτήρι σας απόλυτα καθαρό, υ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό φίλτρο Maxfor+ AquaphorΙδιότητες:αφαιρεί και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, όπως άμμο, πέτρες, λάσπη, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης.βελτιώνει την γεύσ..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό Φίλτρο B100-5  AquaphorΙδιότητες:αφαιρεί και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης.βελτιώνει την γεύση και την ποιότητα το..
Κατασκευαστής: Aquaphor
Ανταλλακτικό Φίλτρο B100-5 (2 Τεμαχίων) AquaphorΙδιότητες:αφαιρεί και μειώνει ιζήματα, αιωρούμενα στερεά, σκουριά καθώς και σημαντικές ακαθαρσίες όπως το χλώριο, φαινόλες, βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, σίδηρο και άλλους ρύπους που εμφανίζονται στο νερό της βρύσης.βελτιώνει την γεύση και την ποιό..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 26 (3 Σελ.)